lördag 8 augusti 2009

Nostalgi II

Hittade en annan som var rätt kul bitvis - tycker jag iaf.... Och det är ju min blogg så att eee....

Fre 9 mar 200115:42
syner från ovan

Jag har tråkigt, rent av låååångtråkigt. jag tänkte därför att jag skulle vränga mig med lite filosofiskt fnurrande för att få tiden att gå fram tills dess att helgen börjar på allvar.

Om man hade tittat på mänskligheten med en utomjordings ögon skulle man nog hajat till både en och två gånger... Det finns massor med exempel.

Piercing – att människor frivilligt låter andra människor genomborra en med metallföremål (både här och där)…

Djurhållning – människor matar vegetarianer (dvs. kor) med deras döda vänner… Är det konstigt att de stackars korna blir sjuka då?

Familjen – människorna skaffar barn, för att i nästa sekund lämna bort dem till andra människor som får stå för uppfostran, trygghet och utbildning…

Trädgården – vissa människor finner stort nöje i att placera ut olika plaststatyer i trädgården. Tomtar, rådjur… ja till och med flamingos…

Solbränna – det finns speciella inrättningar dit människor går för att krypa in i någon slags tuber där de bestrålas av lysrör som gör dem bruna… vilket osökt leder mig in på ämnet

Rasism – för samtidigt är det fel, fult och illa illa att vara brun – av sig själv…

Musik – på speciella platser vrålar det nattetid ut musik ur gigantiska högtalare. Vuxna handjur svänger sina lurviga ben och spelar luftgitarr medan de försöker imponera på honorna som dansar i ring bredvid. Allt för att få chans att föröka sig.

Fortplantning - Tyvärr är det väldigt få hanar som förstått att det hela går ut på fortplantning. Att artens bestånd ska fortleva. De fortsätter strävsamt att försöka vinna honornas gunst med slipade raggningsfraser typ, ”slog du dig inte när du trillade ner från himlen?”. Det sorgliga är att honorna inte förstått mycket mer utan går på dessa raggningsförsök gång efter annan.

Kroppen - Med hjälp av knivar och pumpar, sillikon och annat slipas kroppen till så att den skall behaga det motsatta könet. Att det sedan blir omöjligt att le för att huden i ansiktet är tillstramad för mycket eller att det blir omöjligt att sätta sig ner för att hela rumpan bortopererad är en annan historia.

Alkohol – utan alkohol i kroppen är människan rädd att göra bort sig. Att göra knäppa saker som andra människor skrattar åt. För att bli av med rädslan dricker människorna alkohol av varierande kvalité (från skumpa till T-röd). Med påföljden att människorna gör mycket knäppare saker än vad de kunnat drömma om i deras vildaste fantasi (när de var nyktra).

Mat – är gott (det tycker även utomjordingar). Förmodligen skulle människan, i strävan efter ”massor med mat skall tillverkas – vi ska tjäna massor på den – den ska vara billig att köpa – men vi får inte gå upp i vikt av den”- konceptet, kunna tillverka helt konstgjord mat bestående av de rester människorna lämnat efter sig när de ätit klart. Ett slags kretslopp i
kretsloppet… Äter människorna bara skiten som blivit över är det ju frågan om inte

Miljön – skulle kunna slopas helt. Inga skogar, hav, sjöar. Inget djurliv. Det skulle bara var överkurs. Fånigheter. Jobbigt att ta hand om. Människan är på god väg, lite mer asfalt bara.

Kärlek – är numera livsfarligt. Många människor blir stämda på massor med pengar. Människan kan bli sjuk, olycklig och jäkligt taskigt behandlad. Det bästa människorna kan göra är att dra över så många som möjligt på så kort tid som möjligt – och hoppas på det bästa. Det är dock inte säkert att de har sex med den de tror de har sex med…

Kön – Sven hette tidigare Astrid. Han (eller kanske hon) var tidigare en lesbisk sadomasochist och brukade njuta av att binda fast flickvännen Gertrud och piska henne lite. Idag är Sven tillsammans med sin adoptivdotter som är 28 år yngre än honom. Gertrud å andra sidan är naturalist och helst går med rumpan bar. Hennes bror heter Gösta och är bög. Han bor ihop med Maja som är man. Maja klär sig helst i kvinnokläder och umgås med sina väninnor Gunnar, Klas och Bengt. Gunnar bor ihop med sin hund Kickan (say no more). Klas arbetar som strippa på en klubb för lystna kvinnor. Bengt har ingen fru utan 8 älskarinnor, alla är importerade från Asien och mellan 18 och 26 år gamla. En av dem, Lolo är porrfilmsstjärna och hon brukar hångla med Sven när hans flickvän är på jobbet (hon säljer sexleksaker på homepartyn). En gång i kvartalet träffas allihop hemma hos någon av dem. Vissa gånger ägnar de sig åt, något numera så vanligt som, traditionellt partnerbyte, andra gånger är det fullkontaktsormgrop som gäller. Då får Kickan stanna hemma.

Talkshow - den ultimata talkshowen vore att titta på människorna på Tellus. Ricky Lake, Sally, Jenny Jones och Jerry Springer skulle snabbt upptäcka att de inte längre var programledare för pinsamma TV-program utan special inbjudna gäster i The Ultimate Talkshow. Ett program som kablas ut över stora delar av vår galax. Dagens avsnitt heter för övrigt

”It´s time to drop that stupid nerdattitude. Be cool! Start using drugs!”

Nä, jag hoppar in i mitt rymdskepp och drar järnet bort från jorden snabbt som ögat.
Inte vill man bli missbedömd och uppfattad som jordbo inte…

Over and out

1 kommentar: