tisdag 20 juli 2010

Semester

Idag arbetar jag min sista dag innan semestern börjar. Egentligen ska jag jobba i morgon också men jag har inte mer att göra på jobbet så jag tar ut en arbetstidskontodag istället.

Risken är nu - tyvärr - mycket stor att mina inlägg kommer bli ännu mer sporadiska än de varit den sista tiden. Men jag gör säkert uppsamlingsheat då ni får långa inlägg om vad som händer.

Vi har en del på agendan - byte av att trä på vårt deck, Bakken, Louisianna (Andy Warhole är ju där! ja, hans tavlor alltså...), Fågelparken utanför Helsingborg och en massa mysiga grillkvällar.

Har du vägarna förbi oss? Snälla kom in en runda och ta något gott att dricka! Har du riktig tur kan du få se mig i någon av mina tältlika afrikakreationer som tenderar väcka glada tillrop.

Jag avslutar med en mysig bild på Lille Skutt (i Snobbens gamla skrinda) på väg till stranden med sin fina mormor. Bilden väcker minnen från när Snobben och mormor gjorde sina små utflykter. Det är så fint och så mycket kärlek. Vi har verkligen tur som bor som vi gör, på cykel-/gångavstånd till en lååång sandstrand och ett härligt dopp i havet.

Tills vi hörs igen önskar jag dig allt gott, att du får behålla din hälsa, att du får ha alla dina nära och kära omkring dig, en stålande sol, glada skratt och massor av pengar.

Stor kram
MrsG

1 kommentar:

  1. Grön kepa, afrikadress på och jag kommer som en oljad blixt :)))

    SvaraRadera