tisdag 25 maj 2010

Att se fram emot

Det är inte bara sorg och eftertanke som präglar min tillvaro även om det många gånger kanske kan tyckas så...

Förvisso känner jag ett stort ansvar att bidra till barncancerforskningen och jag känner djup medkänsla för och söjer med de familjer som är mitt i kampen eller som tvingas inse att de är chanslösa. 

Men jag gör en hel massa andra saker och har faktiskt oxå väldigt roligt. Det känns viktigt att skriva, ni är ju rätt många som läser min blogg nu (50 st bara igår!) och ni får ju inte tro att jag bara sitter här nergrävd i en sorglig grop och sörjer...

Hey! Bara det stora antalet besök är glädjande! Skriv gärna en liten rad ibland, om du vill förstås... Jag blir så glad över att se att det jag skriver lockar till vidare läsning!

Närmaste kulighet är annars vår weekend i Köpenhamn om knappt 2 veckor. Mannen fyller 40 och vi ska dit med barnen för shopping, karusellåkning, restaurangbesök och annat bus. Jag tror det blir jättemysigt!
Lånad från tivoli.dk

I sommar ska vi byta ut vårt usla sneda trädäck som sviktar och lutar in mot huset. Jag längtar! Ovan på allt ska vi även byta ut alla fönster, ja inte vi utan en snickare - men vi får glädjen av dem (och fakturan!).
Så här fint såg det ut precis nygjort för 4 år sedan...

Sommarens konsert blir det i augusti då vi ska se Kent på Sofiero! Yes!
Kent i Khavn 2007

I slutet av sept bär det av på en 15 dagars semester till huset i Spanien.
Utsikten från uteplatsen

Dessutom planerar jag att sitta här med min man och njuta av vår härliga strand medan barnen busar i sanden!
En svalkande öl i skuggan utanför "Bunkern" sommaren 2009

Men alla dessa äventyr och alla andra spännande vardagshändelser som dyker upp lovar jag att återkomma till framöver!

Just nu kändes det dock bra och viktigt att visa att även glädjen och tron på framtiden bor i vårt hus.

1 kommentar:

  1. Inga barn skulle behöva vara sjuka, deras största problem skulle bara vara vilket slags godis dom ska ha på Lördagar. O för dom som e sjuka håller vi alla tår, fingrar, armar o ögon i kors, o hoppas dom inte ska ha ont o snart må bättre. Men sån tur är så mår dom flesta barn bra o har roligt... precis som dom ska : )

    SvaraRadera