måndag 7 juni 2010

Ork... ar... inte...

Jag har ännu en gång varit rent ut sagt usel på att uppdatera bloggen...

Helgen har nämligen spenderats i Köpenhamn - där vi firat mannens 40:e födelsedag - utan Internet. Helgen började med en lördagsmorgon med sång (imse vimse spindel så Lille Skutt kunde hänga med och göra rörelserna) och paket (en styck sunburst Gretsch 5120 = en mycket överraskad och glad man). Därefter for vi över bron i söder och in till huvudstaden. Där dök J&J med barn upp och överraskade honom ytterligare. Sen var det karuseller, öl*, mat, mer karuseller, lyckohjul och glass tills J&J med barn åkte hem och vi gick till hotellet. Zzzzz... Dagen efter (igår) lång lyxig hotellfrulle med efterföljande besök på Zoo. Där såg vi giraffer, björnar med och utan is, elefanter, pingvinger, tigrar som fick mat, apor, fåglar (Skutt var överlycklig) och massor av andra dyr. En god middag fick avrunda vårt besök i Byen och sen körde vi hem. Sammanfattningsvis en superhärlig helg med strålande väder och sällskap!

På kvällen var jag helt slut och slöade i soffan medan mannen pysslade, sonen sov (minst lika trött som jag) och dottern var på födelsedagskalas för sin lillasyster hemma hos sin pappa.

Jag är tydligen glad för att använda paranteser inser jag och avslutar därför med en sådan, både lite som plåster på såren att jag varit så tyst i helgen och kanske kanske för att öka förståelsen för att jag kanske är lite seg på att uppdatera mig för närvarande:

("Du är i vecka 7. Du har gått 6 fulla veckor och 6 fulla dagar (v6+6). Du är i 2:a kalendermånaden. Du är i 2:a graviditetsmånaden. Du är i trimester ett. Beräknat förlossningsdatum Mån 24 jan 2011. Du har 231 dagar kvar till beräknad förlossning.")

:-D

*jag drack bara alkoholfri öl såklart.

6 kommentarer:

 1. WOW...grattis...tusen grattis :-)

  SvaraRadera
 2. Grattis till er alla!!!

  SvaraRadera
 3. Tjoho! Jag ska bli trippelmoster :))) Kram Karin

  SvaraRadera
 4. jag förstår att det nu är officiellt :D
  GRATTIS

  SvaraRadera
 5. Tusen tack alla raringar!

  SvaraRadera